< terug

Ontdek het nieuwe parcours van de Urban Trail Delft 2024

17 oktober 2024 (0 reacties) Ontdek het nieuwe parcours van de Urban Trail Delft 2024

Op zondag 27 oktober maakt Delft zich klaar voor een sportieve ontdekkingsreis als nooit tevoren. Dan vindt namelijk de derde editie van de Urban Trail Delft plaats. Het nieuwe parcours voor dit gezellige hardloopevenement is nu bekend. Vanaf een nieuwe start- en finishlocatie krijgen deelnemers weer de kans om door de historische stad met de leukste culturele hotspots en verborgen parels te lopen.

Het parcours van de Urban Trail Delft 2024 voert lopers langs en dóór bijzondere plekken waar je normaal gesproken niet snel of hardlopend doorheen komt. Ook dit jaar staan er weer vele nieuwe, maar ook terugkerende locaties op de route. Zo lopen deelnemers weer door de TU Delft Hortus Botanicus waar lopers in een mooie groene omgeving hun ademhaling even laten rusten. 

Hardlopend door Delftse geschiedenis

Dit jaar opent ook museum Paul Tétar van Elven zijn deuren voor de Urban Trail. In het historische woonhuis worden de lopers omringt door de 19de -eeuwse kunstenaarsensemble wat altijd bewaard is gebleven. Een culturele ervaring midden in de sportieve prestaties van de deelnemers. Daarnaast openen de studenten van de Delftsche Studentenbond weer hun deuren. Voor deze ochtend krijgt iedereen de unieke kans om binnen te kijken bij dit monumentale studentenhuis en de sfeer te proeven van het Delftse studentenleven. 

De Urban Trail Delft is meer dan een hardloopevenement. Het biedt lopers de unieke kans om de stad op een verrassende en sportieve manier te verkennen. Het parcours, dat door smalle straatjes, bijzondere gebouwen en sfeervolle locaties gaat, laat deelnemers genieten van het mooiste dat Delft te bieden heeft. Elke kilometer op dit parcours is een ontdekking. 

De Urban Trail Delft vindt plaats op zondag 27 oktober. Inschrijven kan nog steeds via de website: www.delfturbantrail.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd