< terug

Kleding Asics: de Road 5 Inch Short en de Seamless SS Top Running.

16 oktober 2024 (0 reacties) Kleding Asics: de Road 5 Inch Short en de Seamless SS Top Running.

Asics heeft in de kleuren van de zo populaire GEL-KAYANO 31 een prachtige lijn hardloopkleding uitgebracht. Wij testen de Road 5 Inch Short en de Seamless SS Top Running. Met hardloopkleding moet het zo zijn dat het nooit hindert bij het hardlopen en dat kunnen we van deze twee comfortabele kledingstukken zeker zeggen. Heerlijk om te dragen. De focus kan daarom helemaal op jouw loop liggen. Lees onze review.

Road 5 Inch Short
De Asics Road 5 Inch Short is een licht en comfortabel hardloopshort. We hebben om de bewegingsvrijheid te testen een aantal intensieve heuvelloopjes gedaan De short zat nooit in de weg en voelde daarbij heerlijk zacht aan. Het is gemaakt van stretchy materiaal. In combinatie met de zijsplitten levert dit maximale bewegingsvrijheid op. Een snelle sprint, een versnelling heuvelop of loopscholingsoefeningen je voelt niet dat je een short draagt. Het broekje heeft een binnenslip. De stof is van ventilerend materiaal waardoor de short niet echt nat wordt van transpiratievocht. Het droogt snel en voelt zacht aan de huid. Dankzij de elastische tailleband met trekkoord kan de pasvorm helemaal op maat worden gemaakt.




Wat ook handig en onmisbaar is: het kleine opbergzakje met rits aan de achterkant. Onze mobiele telefoon paste er precies in. Verder heeft de short zakken aan de zijkant. Aan veiligheid is ook gedacht er zijn op de achterkant reflecterende elementen aangebracht. Het geheel is gemaakt van gerecycled polyester.

Kenmerken
Binnen beenlengte 13 cm

Kleuren
Celadon, blue expanse en Performance black

Retailprijs
45 Euro Hardloopnieuws is onafhankelijk. Doe zelf uw keuze waar u deze short wilt aanschaffen.

Asics Seamless SS Top Running
Hardlooptops zijn minstens zo belangrijk als de shorts. Je wilt de armen moeiteloos kunnen inzetten bij de hardloopbeweging en nergens het voelen schuren. De Asics Seamless SS Top met korte mouwen is naadloos en dat voelt als puur comfort. Nergens wordt wrijving ervaren. Je voelt niet dat je een shirt draagt. De bewegingsvrijheid is optimaal te noemen. De stof voelt heerlijk zacht aan en is gemaakt van verbeterde knit stof. In het shirt is de geavanceerde ACTIBREEZE-technologie toegepast voor nog betere ventilatie. De stof heeft sneldrogende eigenschappen Je loopt nooit in een met transpiratievocht gevuld shirt. Er zijn voor de betere zichtbaarheid reflecterende details aangebracht. Het basismateriaal is voor tenminste 50% gerecycled.

Kleuren
Light Celadon/Birch, Birch/Blue Expanse en Performance Black/Carrier Grey

Retailprijs
50 Euro Hardloopnieuws is onafhankelijk. Doe zelf uw keuze waar u deze top wilt aanschaffen.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd