< terug

De Maliebaanloop: Gezellig hardloopevenement voor jong en oud

10 oktober 2024 (0 reacties) De Maliebaanloop: Gezellig hardloopevenement voor jong en oud

Foto Wout Peeters

Op zondag 20 oktober is de Maliebaanloop na een jaar afwezigheid terug. Dit populaire evenement wordt voor de 38e keer georganiseerd door Atletiekvereniging Phoenix uit Utrecht. Start en finish zijn op de Maliebaan in Utrecht.

Voor elk wat wils
In de ochtend kunnen kinderen (4 tot en met 13 jaar) deelnemen aan de 1 kilometer jeugdloop, die om 10.30 uur van start gaat. In de middag zijn er voor deelnemers vanaf 14 jaar de 6 kilometer prestatieloop en teamloop (start om 13.00 uur), en de 10 kilometer prestatieloop en teamloop (start om 14.00 uur).

Hardloopfeest
De Maliebaanloop staat bekend om zijn gezellige sfeer. Veel deelnemers komen met hun gezin, collega’s of klasgenoten. Bij de start/finish zijn er foodtrucks met o.a. koffie, thee, frisdrank, poffertjes en broodjes kroket. Daarnaast zullen drie bands met jonge muzikanten optreden voor de lopers en het publiek.



Inschrijven kan nog!
Wil je meelopen dan kun je je via de website www.maliebaanloop.nl inschrijven tot en met donderdag 17 oktober. Ook op de dag zelf is inschrijven mogelijk bij de inschrijfkraam op de Maliebaan, open van 9.45 uur tot een half uur voor de start van het betreffende onderdeel.

Let op: Wegafsluitingen en omleidingen
Op 20 oktober zijn het parcours en enkele aangrenzende straten gedeeltelijk afgesloten voor verkeer en parkeren. Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om de weg te wijzen en er staan borden met omleidingsroutes. Vanwege de afsluitingen rijdt buslijn 8 van U-OV tussen 11.00 en 16.00 uur een omleiding. Voor meer informatie over afsluitingen en omleidingsroutes

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *