< terug

Stöppelloop Raalte overtreft zichzelf, aantal deelnemers bijna verdubbeld! Danny Koppelman wint.

25 augustus 2023 (0 reacties) Stöppelloop Raalte overtreft zichzelf, aantal deelnemers bijna verdubbeld! Danny Koppelman wint.

Het streven was het overtreffen van het aantal inschrijvingen van vorig jaar. Aan die editie van de Stöppelloop, de letterlijke aftrap van Stöppelhaene, deden zo’n 350 deelnemers mee. Organisator Atletiekvereniging Salland en sponsor Uitzendbureau Salland hadden dit jaar hun hoop gevestigd op 400 deelnemers.“Dat we daar ruim overheen zouden gaan is voor mij een complete verrassing” zegt Arie van der Lee van AV  Salland. “Het aantal deelnemers was dit jaar namelijk 634. Bijna een verdubbeling. In de regio tellen we met deze wedstrijd gewoon weer mee, geweldig.”

Lees hier verder

De tien kilometer werd bij de mannen na een lange solo gewonnen door Danny Koppelman in 31.19. De tweede plaats was voor plaatselijk favoriet Jos Verdaasdonk in 34.30. De derde plaats was voor plaatsgenoot Ruud Cents in 35.32. Bij de dames werd er gewonnen door Marieke Haan in 46.31 gevolgd door Dineke Ekkelkamp in 48.10. De derde plaats op het podium was voor Kim van Dartel in 48.20. De vijf kilometer werd bij de mannen gewonnen door Leon Ruijter in 16.37. Op een tweede plaats finishte Ruben Koppelman in 16.42. De derde plaats was voor Thomas Bennink in 16.46. Bij de dames klopte de jonge Noa Westemeijer met voorsprong de gevestigde orde. Zij finishte met een eindtijd van 19.02. De tweede plaats was voor Yvonne Meijer in 19.31. De derde plaats was voor Jolanda van Dam-Dijk in 21.02

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *